Válj Vezetővé
- Online Kurzus -
2023. Március 22. 18:00 - 20:00

A vezető nem egy pozíció, hanem egy mindset! 🔥
 Mindenki vezető és vezetett egyaránt, csak nem mindegy kit/mit követünk és hogyan vezetünk. A szabadság vágya, mely mindenkiben megjelenik, megkívánja a felelősségvállalást és azokat a vezetői készségeket, amelyek elsajátításával visszanyerhetjük az irányítást az életünk felett, vagy másokat vezetve a csapatunk felett.

A legtöbb ember tagadásban és felelősség hárításban él. Szenvednek és áldozati szerepükben kívülről várják a megmentőt. Ez a kurzus nem nekik szól! ⛔️ Akiben viszont felébredt a felismerés, hogy elsődlegesen neki kell változnia, annak ez egy válasz lehet a hogyanra.

A sikeres vezetők nem véletlen kerültek a csúcsra. 🏆 Az a gondolkodásmód és eszköztár, amivel kimagasló szintet érnek el saját és beosztottjaik életében, tanulható. 🧠 Ezek a vezetői képességek azok, amik hozzásegíthetnek, hogy teljesebb és hatékonyabb életet élj, életterülettől függetlenül és ezek azok, amiket itt elsajátíthatsz.

👉 Egy olyan befektetés lehet ez a kurzus számodra, mely egyértelművé teszi, hogy min és hogyan érdemes változtatni egy sikeresebb élethez, vagy éppen karrierhez. Persze a tudás önmagában nem lesz elegendő, de, annak megszerzése után, már csak rajtad áll, hogy cselekszel-e.

Kiknek szól?

Önismereti vonalon:
➡️ Neked szól, ha stabil, logikus és bullshit mentes tudást és eszközöket szeretnél, hogy visszanyerd az irányítást az életed felett.
➡️ Neked szól, ha úgy érzed, hogy a nincs a kezedben az irányítás és a környezeted semmibe vesz.
➡️ Neked szól, ha egy magasabb szintre szeretnél lépni az életedben és ehhez keresed az utat.

Segítői vonalon:
➡️ Neked szól, ha emberekkel foglalkozol és szeretnél egy olyan megértést elsajátítani, ami alapján hatékonyabbá és élvezetesebbé teheted a vezetésed.
➡️ Neked szól, ha hasznos modelleket és eszközöket szeretnél elsajátítani, hogy jobb, kiegyensúlyozottabb vezetővé válj.

Mire számíthatsz?

✅ Ez egy tömör információ bomba, amely akkor hoz eredményt, ha a megszerzett tudást mihamarabb gyakorlatba ülteted át.

✅ Ha a tudatosságod és eszköztárad szeretnéd fejleszteni, akkor garantálom, hogy olyan tudást sajátíthatsz itt el, ami hasznodra lesz, ha a saját utadat járod, vagy, ha segítőként, vezetőként tevékenykedsz.

❌Ha azt várod, hogy ez a kurzus önmagában (beletett munka nélkül) megváltoztatja az életed, csalódni fogsz.

Részletek

🗺 Helyszín: Online - Zoom (A csatlakozáshoz szükséges kódot a részvételi díj befizetése után kapod meg üzenetben.)
🎦Amennyiben számodra nem megfelelő ez a dátum, lehetőséged van utólag visszanézni a workshop teljes felvételét.
💲 Részvételi díj: 11.000 Ft
Az összeget átutalással, vagy revoluton keresztül tudod rendezni.
Számlaszám: CIB Bank 10701252-62929662-51100005
Revolut: @balzslkrf
📧 Kérlek, hogy fizetést követően a számlázási adataid (név, cím) küldd el e-mail-ben a balazs.vari@gmail.com címre.
Számlát csak magánszemély részére van módom kiállítani.

Egyéni és csoportos folyamatok

Nincs vesztenivalód, hiszen minden folyamatom egy kötetlen stratégiai megbeszéléssel indul, amivel Te máris egy lépéssel előrébb vagy.
Csoportos folyamatok
Coaching
Business mentoring
Coaching

A jövőért cselekszünk a jelenben.

Általános

Egy coaching folyamatban általában 3 fő terület fejlesztése történik, melyek a következők:
  • Tudatosság: Célja, hogy kialakuljon egy tisztánlátás, hogy tudjuk, min érdemes változtatni. Itt fejlődik a megkülönböztető képességünk is, mely segít egy önazonosabb élet felé venni az irányt. 
  • Felkészültség: Célja, hogy valódi eszközöket adjon a célok eléréséhez. Az eszközök mellett a jövőbeni kihívásokra való felkészítés is ide tartozik. 
  • Hajlandóság: Mind közül talán a legnagyobb kihívást rejtő képesség ez, mely a cselekvéshez szükséges tűz felébresztését és hosszútávú, önálló életbentartását célozza meg.

Folyamat menete

Minden jövőbeni együttműködés egy kötetlen és ingyenes stratégiai megbeszéléssel indul. Ennek célja, hogy mindkét fél megbizonyosodjon arról, hogy az adott kihívás, a felvázolt út és az útitárs személye ideális számára. Egy ilyen beszélgetés általában két óra elfoglaltságot jelent, mely alatt az érdeklődő valódi élményt szerezhet a coaching mibenlétéről és a kihívása/célja mélyebb megértése mellett, új eszközökkel vértezheti fel magát a megoldás érdekében. 

A folyamatok hossza és felépítése egyedi módon történik a hozott kihívásoknak és céloknak megfelelően.

Kikkel dolgozom

Sikeres együttműködéseim alapja a megfelelő útitárs megválasztása. Feltétel, hogy az illetőben már felébredt a felelősség vállalás szikrája és tisztában van azzal, hogy a változás érdekében neki kell cselekednie, változnia. Fontos a megfelelő kémia, ami megalapozza a közös valóságot, hogy a hosszabb út során a félreértések könnyebben elkerülhetők legyenek. Hiszem, hogy a sikeres eredményhez fontosabb a coachi személye, mint a coaché.
Business mentoring

Profit maximalizálása és a munkában eltöltött idő minimalizálása.

Általános

Ezen folyamat keretein belül olyan egyéni vállalkozókkal dolgozok, akik mint szolgáltatók (pl: magántanár, edző, terapeuta, coach, stb.) igyekeznek a vállalkozásukat a lehető leghatékonyabban működtetni. Konkrét céljaink között leginkább a profit maximalizálása és a munkában eltöltött idő minimalizálása van.

Folyamat menete

Minden folyamat egy kötetlen és ingyenes stratégiai megbeszéléssel indul, ahol mélyebb betekintést kaphat az érdeklődő azon technikákba és mentalitásba, amit ez a folyamat képvisel. Egy ilyen beszélgetés általában 2 órát vesz igénybe és célja, hogy a vállalkozó saját vállalkozását egy optimalizálást elősegítő szűrőn keresztül is megvizsgálja, ami már önmagában is tanulságos lehet. Természetesen cél, hogy a beszélgetésünk végére mindketten meg tudjuk hozni azt a döntést, hogy szeretnénk-e ezen az úton együtt elindulni.

Kikkel dolgozom

Ezen a területen szolgáltatásalapú vállalkozókkal dolgozok, akik leginkább nyelvtanárok, edzők, terapeuták, coachok, stb. Ezen belül is olyanokkal, akik szívből csinálják azt, amit és kimagaslóan jók is benne, de ennek ellenére nem tudnak elérni ezzel egyenértékű anyagi megtérülést, csak a túlhajszoltság árán. Sok esetben olyanok keresnek fel, akiknek kihívás az ügyfélteremtés, vagy éppen a marketing világában nem találják azt a működést, melyben a szolgáltatásukhoz hasonlóan önazonosan működhetnének. Problémát szokott még jelenteni a túlhajszoltság, vagy akár már a kiégés közeli állapotok megjelenése.
Csoportos folyamatok

Mások kihívásai által is fejlődhetsz.

Általános

A csoportos folyamatok kis létszámúak (4-6 fő), hogy mindenkire kellő figyelmet energiát tudjak fordítani. Tapasztalatom alapján egymás kihívásaiból is rengeteget tanulhatunk, így az egyéni úthoz képest nagy előny az, hogy olyan dolgokra is ráláthatunk, melyekre egymagunk nem, vagy csak később lettünk volna képesek. Az egyének sikerei a többiekre is inspirálóan hatnak, így a tűz életben tartása lényegesen könnyebb.

Folyamatok és jelentkezés

Csoportos folyamatok általában önismereti, vagy vállalkozás fejlesztési témákban indulnak. Amennyiben nem látsz éppen aktuális csoportot, de ilyenhez szeretnél csatlakozni, kérlek ezt írásban jelezd nekem. Fontos, hogy a csoportos folyamatra való jelentkezés még önmagában nem jár semmilyen kötelezettséggel. A jelentkezést követően egy beszélgetésen eldöntjük, hogy a csoport összetétele és témája-e az, ami Téged a leginkább szolgál és amivel Te is a csoport fejlődésére lehetsz. Ez a beszélgetés ingyenes, díjtalan és körülbelül 1-2 órát vesz igénybe.

Kiknek szól

A kis létszámú csoportos folyamatok előnye, hogy a kívánt tudást egy kedvezőbb áron sajátíthatod el, plusz mivel nem jársz egyedül az úton, így mások kihívásai által is fejlődhetsz.

  Folyamatos csatlakozási lehetőség a Group Coaching csoporthoz!
-
Havonta 2 x 2 óra online coaching
- Zárt csoport extrákkal
- Minden hónapban egy ajándék választható kurzus
- Havi előfizetés 35.000 Ft

További részletekért keress bátran.


Kurzusok

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards

Ingyenes tartalmak

A Férfi Út

A Védelmező Férfi
Kilógni a sorból
A Tűz felébresztése
A Férfivá válás 3 szakasza 
A számonkérés ereje
Coach, mentor, jógaoktató

Vári Balázs

Jó megfigyelőnek tartom magamat. Úgy gondolom ez a képesség az, ami miatt az egyik fő témám a tudatosság és annak fejlesztése. Célom az emberi működés feltérképezése és az analógiák mentén felfedezett alapigazságokra való rámutatás, melyből egyfajta emberi használati útmutató születik.
Ezen módszertanok eszközként szolgálnak, ha már megszületett bennük a felismerés, hogy nekünk kell változnunk, ha változást szeretnénk az életünkben.
Ha pedig megvan a tudatosság és már eszközünk is van, csak egy dologra kell koncentrálni, a cselekvésre.
Működésem egyik fő aspektusa a cselekvésbe mozdítás, mely minden esetbe transzformatív hatással bír.
Cél, hogy a hozzám érkező megtalálja magában a cselekvő erőt és a folyamatunkat követően önállóan, önazonosan és eredményesen tudjon létezni.
10 évnyi jógaoktatói múlt, több mint 100 egyéni coaching folyamat és számtalan csoportos képzés az a gyakorlati háttér, amiből merítkezek. Természetesen mindemellett nem marad el a saját utamon való haladás és a folyamatos önképzés sem.

Iratkozz fel, hogy ne maradj le a közelgő lehetőségekről

Legyél naprakész | Maradjunk kapcsolatban | Értesülj az elsők között

Köszönöm!

Lépj velem kapcsolatba, hogy elindulhass a kívánt változás útján. 

    +36 30 693 64 93
email: balazs.vari@gmail.com
Keresztnév
Vezetéknév
E-mail cím
Üzeneted
Köszönöm a megkeresésed, hamarosan válaszolok!
Created with