Érdekel a mindset váltás és  szívesen olvasnál 📖 önfejlesztő tartalmakat?

Iratkozz fel, hogy ne maradj le a közelgő lehetőségekről.

📬 Amennyiben feliratkozol, havonta 1, maximum 2 hírlevelet fogsz kapni, amiben máshol meg nem jelenő írásaimat olvashatod és a közelgő eseményekről kaphatsz tájékoztatást.
Köszönöm! 🙏🏻

A TUDATLAN JELENLÉTBŐL A JELEN TUDATOSSÁGÁBA – Workshop
2023. December 2.      8:30 - 12:00


Korunk legnagyobb kihívása, hogy a saját életünkre tudjunk figyelni, ahelyett, hogy a világ egyre növekvő hangzavarában elvesznék és más életét élnénk.
Ezen a workshopon a tudatos jelenlét megélésének képességét fejlesztjük, mely a leggyorsabb és leghatékonyabb kiút ebből az extrém gyorsan növekvő stresszhelyzetből.Ez az esemény azoknak szól:
- Akik szeretnék a
stresszt jobban kezelni.
- Akik úgy érzik, hogy
nem a saját életüket élik és elrohan mellettük az idő.
- Akik
el vannak veszve a saját gondolataikban és a külvilág hangzavarában.
- Akik túlagyalják a dolgokat, ahelyett, hogy a jelen megélésében merülnének el.
- Akik szeretnék fejleszteni a tudatosságuk, hogy ez által szabadabb életet élhessenek.
- Akik szeretnék fejleszteni az
ellenálló képesség
ük, hogy megállják a helyük a változó világban.


Az esemény
offline és gyakorlatias
!


Főbb témák, amikkel behatóbban foglalkozunk:
- Tudatosság
- Jelenlét
- Mindfulness
- Stressz
- Reziliencia

Az esemény személyes formája miatt a férőhelyek száma limitált.

További Információk a workshopról:

A TUDATLAN JELENLÉTBŐL A JELEN TUDATOSSÁGÁBA – Workshop  2023. December 2.  8:30 - 12:00
 • Helyszín: Önfejlesztők Háza Közösségi Iroda és Terápiás Központ - 1066 Zichy Jenő u. 32.
 • Részvételi díj: 29.000 Ft
 • Az összeget átutalással, vagy revoluton keresztül tudod rendezni.
  Számlaszám: CIB Bank 10701252-62929662-51100005
  Revolut: @balzslkrf
 • Kérlek, hogy fizetést követően a számlázási adataid (név, cím) küldd el e-mail-ben a [email protected] címre❕
  Számlát csak magánszemély részére van módom kiállítani.

Kiknek szól?

Önismereti vonalon:
➡️ Neked szól, ha szeretnéd javítani a kapcsolataid minőségét és ez által életszínvonaladat.
➡️ Neked szól, ha szeretnéd megérteni, hogy mitől fejlődik, vagy éppen hanyatlik egy kapcsolat.
➡️ Neked szól, ha egy magasabb szintre szeretnél lépni az életedben és ehhez keresed az utat és az eszközöket.

Segítői vonalon:
➡️ Neked szól, ha emberekkel foglalkozol és szeretnéd fejleszteni a kapcsolódásaid minőségét és ez által eredményeid. (Hiába vagy jó szakember, ha nem megy át az üzenet, mert nem tudsz kapcsolatot teremteni.)
➡️ Neked szól, ha szeretnél egy olyan eszköztárral rendelkezni, amivel ügyfeleidnek is segíthetsz kapcsolataik magasabb szintre emelésében.

Mire számíthatsz?

Mi ez, és mi nem ez❓

✅ Ez egy tömör információ bomba, amely akkor hoz eredményt, ha a megszerzett tudást mihamarabb gyakorlatba ülteted át.

❌ Ha azt várod, hogy ez a kurzus önmagában (beletett munka nélkül) megváltoztatja az életed, csalódni fogsz.

✅ Ha a tudatosságod és eszköztárad szeretnéd fejleszteni, akkor garantálom, hogy olyan tudást sajátíthatsz itt el, ami hasznodra lesz, ha a saját utadat járod, vagy, ha segítőként tevékenykedsz.

Részletek

🗺 Helyszín: Online - Zoom (A csatlakozáshoz szükséges kódot a részvételi díj befizetése után kapod meg üzenetben.)
🎦Amennyiben számodra nem megfelelő ez a dátum, lehetőséged van utólag visszanézni a workshop teljes felvételét.

💲 Részvételi díj: 11.000 Ft
Az összeget átutalással, vagy revoluton keresztül tudod rendezni.

Számlaszám: CIB Bank 10701252-62929662-51100005
Revolut: @balzslkrf
📧 Kérlek, hogy fizetést követően a számlázási adataid (név, cím) küldd el e-mail-ben a [email protected] címre.
Számlát csak magánszemély részére van módom kiállítani.

Egyéni és csoportos folyamatok

Nincs vesztenivalód, hiszen minden folyamatom egy kötetlen stratégiai megbeszéléssel indul, amivel Te máris egy lépéssel előrébb vagy.

Coaching

Csoportos folyamatok

Business mentoring

Gentlemen's Club

Coaching

A jövőért cselekszünk a jelenben. 🚀

Általános

Egy coaching folyamatban általában 3 fő terület fejlesztése történik, melyek a következők:
 • Tudatosság: Célja, hogy kialakuljon egy tisztánlátás, hogy tudjuk, min érdemes változtatni. Itt fejlődik a megkülönböztető képességünk is, mely segít egy önazonosabb élet felé venni az irányt. 
 • Felkészültség: Célja, hogy valódi eszközöket adjon a célok eléréséhez. Az eszközök mellett a jövőbeni kihívásokra való felkészítés is ide tartozik. 
 • Hajlandóság: Mind közül talán a legnagyobb kihívást rejtő képesség ez, mely a cselekvéshez szükséges tűz felébresztését és hosszútávú, önálló életbentartását célozza meg.

Folyamat menete

Minden jövőbeni együttműködés egy kötetlen és ingyenes stratégiai megbeszéléssel indul. Ennek célja, hogy mindkét fél megbizonyosodjon arról, hogy az adott kihívás, a felvázolt út és az útitárs személye ideális számára. Egy ilyen beszélgetés általában két óra elfoglaltságot jelent, mely alatt az érdeklődő valódi élményt szerezhet a coaching mibenlétéről és a kihívása/célja mélyebb megértése mellett, új eszközökkel vértezheti fel magát a megoldás érdekében. 

A folyamatok hossza és felépítése egyedi módon történik a hozott kihívásoknak és céloknak megfelelően.

Kikkel dolgozom

Sikeres együttműködéseim alapja a megfelelő útitárs megválasztása. Feltétel, hogy az illetőben már felébredt a felelősség vállalás szikrája és tisztában van azzal, hogy a változás érdekében neki kell cselekednie, változnia. Fontos a megfelelő kémia, ami megalapozza a közös valóságot, hogy a hosszabb út során a félreértések könnyebben elkerülhetők legyenek. Hiszem, hogy a sikeres eredményhez fontosabb a coachi személye, mint a coaché.
Business mentoring

Profit maximalizálása és a munkában eltöltött idő minimalizálása. 👨‍💼

Általános

Ezen folyamat keretein belül olyan egyéni vállalkozókkal dolgozok, akik mint szolgáltatók (pl: magántanár, edző, terapeuta, coach, stb.) igyekeznek a vállalkozásukat a lehető leghatékonyabban működtetni. Konkrét céljaink között leginkább a profit maximalizálása és a munkában eltöltött idő minimalizálása van.

Folyamat menete

Minden folyamat egy kötetlen és ingyenes stratégiai megbeszéléssel indul, ahol mélyebb betekintést kaphat az érdeklődő azon technikákba és mentalitásba, amit ez a folyamat képvisel. Egy ilyen beszélgetés általában 2 órát vesz igénybe és célja, hogy a vállalkozó saját vállalkozását egy optimalizálást elősegítő szűrőn keresztül is megvizsgálja, ami már önmagában is tanulságos lehet. Természetesen cél, hogy a beszélgetésünk végére mindketten meg tudjuk hozni azt a döntést, hogy szeretnénk-e ezen az úton együtt elindulni.

Kikkel dolgozom

Ezen a területen szolgáltatásalapú vállalkozókkal dolgozok, akik leginkább nyelvtanárok, edzők, terapeuták, coachok, stb. Ezen belül is olyanokkal, akik szívből csinálják azt, amit és kimagaslóan jók is benne, de ennek ellenére nem tudnak elérni ezzel egyenértékű anyagi megtérülést, csak a túlhajszoltság árán. Sok esetben olyanok keresnek fel, akiknek kihívás az ügyfélteremtés, vagy éppen a marketing világában nem találják azt a működést, melyben a szolgáltatásukhoz hasonlóan önazonosan működhetnének. Problémát szokott még jelenteni a túlhajszoltság, vagy akár már a kiégés közeli állapotok megjelenése.
Csoportos folyamatok

Mások kihívásai által is fejlődhetsz. 🤝

Általános

A csoportos folyamatok kis létszámúak (4-6 fő), hogy mindenkire kellő figyelmet energiát tudjak fordítani. Tapasztalatom alapján egymás kihívásaiból is rengeteget tanulhatunk, így az egyéni úthoz képest nagy előny az, hogy olyan dolgokra is ráláthatunk, melyekre egymagunk nem, vagy csak később lettünk volna képesek. Az egyének sikerei a többiekre is inspirálóan hatnak, így a tűz életben tartása lényegesen könnyebb.

Folyamatok és jelentkezés

Csoportos folyamatok általában önismereti, vagy vállalkozás fejlesztési témákban indulnak. Amennyiben nem látsz éppen aktuális csoportot, de ilyenhez szeretnél csatlakozni, kérlek ezt írásban jelezd nekem. Fontos, hogy a csoportos folyamatra való jelentkezés még önmagában nem jár semmilyen kötelezettséggel. A jelentkezést követően egy beszélgetésen eldöntjük, hogy a csoport összetétele és témája-e az, ami Téged a leginkább szolgál és amivel Te is a csoport fejlődésére lehetsz. Ez a beszélgetés ingyenes, díjtalan és körülbelül 1-2 órát vesz igénybe.

Kiknek szól

A kis létszámú csoportos folyamatok előnye, hogy a kívánt tudást egy kedvezőbb áron sajátíthatod el, plusz mivel nem jársz egyedül az úton, így mások kihívásai által is fejlődhetsz.

  Folyamatos csatlakozási lehetőség a Group Coaching csoporthoz!
-
Havonta 2 x 2 óra online coaching
- Zárt csoport extrákkal
- Minden hónapban egy ajándék választható kurzus
- Havi előfizetés 35.000 Ft

További részletekért keress bátran.


Gentlemen's Club

Egy nem mindennapi Férfi kör 🔥

Általános

A Gentlemen’s Club alapvető célja, hogy összehozza a hasonló érdeklődésű, fejlődés mellett elkötelezett, tudatos férfiakat.
Eredménye lehet a találkozókon kívüli, baráti, vagy munka kapcsolatok kialakulása egyéni szimpátia és érdekeltségek alapján.
Feltételezett ugyanis, hogy a hasonló értékrend és tudatosabb jelenlét egy olyan kapcsolódási alap, melyből kiemelkedő együttműködések születhetnek.


Cél az alapvető Férfi értékek definiálása, felébresztése és beélése, így ennek megfelelően közelítünk az egyes kérdésekhez, problémákhoz és célokhoz.


Folyamatok és jelentkezés

Általában minden hónap első péntekén találkozunk és egy 3 órás személyes beszélgetés, megélés az alap működésünk.
Persza gyakran megesik, hogy utána elmegyünk egy közös vacsorára, illetve a fix eseményeink között is előfordulnak közös programok.

Jelentkezni bárki jelentkezhet egy már meglévő csoporttagnál (akár nálam is), aki segít a belépésben (facbook csoport, majd további infok)

Kiknek szól

A Gentlemen's Club egy felszálló pálya, mely bármilyen olyan férfinak egy kiindulási pont, ahova el tud jönni és egy biztonságos térben tapasztalhatja azt, ami számára egy esetlegesen szimpatikusabb, de még nem járt jövőkép. Ennek megfelelően nem azt várjuk el a csatlakozóktól, hogy minden alapértéket már most magukénak tudjanak, ellenben ezeknek beélésére legyen szándékuk, törekvésük.
Elindulni a tudatos Férfi útján segítség és példa nélkül nagyon nehéz, de egy ilyen közösség jó kezdet lehet egy későbbi akár komolyabb csoportos, vagy egyéni munkának is.
Cél, hogy ez a tér egy leszálló pálya is legyen, hiszen a Club tagjai között megannyi segítő van már most is, akik csoportos és egyéni folyamatokban támogatják a hozzájuk érkezőket. Ezen folyamatok végén egy ilyen közösség tudja segíteni az átmenetet és támogatni a már önálló munkát.

Kurzusok

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards

Ingyenes tartalmak

Write your awesome label here.

HOGYAN SZERESD ÖNMAGAD?

Véleményem szerint mindennek az alapja ez a téma, hiszen minden belőlünk indul ki és hozzánk tér vissza.
Write your awesome label here.

A FÉRFI ÚT

Férfinak nem születik az ember, hanem azzá válik. Hogy miként? Itt megtudhatod.
Diana Marel Yamak vendége voltam.
Write your awesome label here.

KILÓGNI A SORBÓL

Irányváltó beszélgetés Varga Mariannával
Write your awesome label here.

A TŰZ FELÉBRESZTÉSE

Vegán Morzsák Podcast - Varga Balázs vendége voltam. Témánk a tűz, motiváció, hajlandóság.
Write your awesome label here.

A SZÁMONKÉRÉS EREJE

Semmittevés Podcast - A számonkérés mint eszköz
Write your awesome label here.

VÁLLALKOZNÉK, DE NEM MEREK

8, csajok, satöbbi - Beszélgetés vállalkozás indítás témában
Write your awesome label here.

A VÉDELMEZŐ FÉRFI

Marosvölgyi Andrea vendége voltam
Write your awesome label here.

ÖNBIZALOM NÖVELÉS ÉS SZÁMONKÉRÉS

Semmittevés Podcast
Coach, mentor, jógaoktató

Vári Balázs

Jó megfigyelőnek tartom magamat. Úgy gondolom ez a képesség az, ami miatt az egyik fő témám a tudatosság és annak fejlesztése. Célom az emberi működés feltérképezése és az analógiák mentén felfedezett alapigazságokra való rámutatás, melyből egyfajta emberi használati útmutató születik.
Ezen módszertanok eszközként szolgálnak, ha már megszületett bennük a felismerés, hogy nekünk kell változnunk, ha változást szeretnénk az életünkben.
Ha pedig megvan a tudatosság és már eszközünk is van, csak egy dologra kell koncentrálni, a cselekvésre.
Működésem egyik fő aspektusa a cselekvésbe mozdítás, mely minden esetbe transzformatív hatással bír.
Cél, hogy a hozzám érkező megtalálja magában a cselekvő erőt és a folyamatunkat követően önállóan, önazonosan és eredményesen tudjon létezni.
10 évnyi jógaoktatói múlt, több mint 100 egyéni coaching folyamat és számtalan csoportos képzés az a gyakorlati háttér, amiből merítkezek. Természetesen mindemellett nem marad el a saját utamon való haladás és a folyamatos önképzés sem.

Lépj velem kapcsolatba, hogy elindulhass a kívánt változás útján. 

    +36 30 693 64 93
email: [email protected]
Keresztnév
Vezetéknév
E-mail cím
Üzeneted
Köszönöm a megkeresésed, hamarosan válaszolok!
Created with