Indulj el még ma!

Úton Önmagadhoz

⚠️ Vásárlás: A kurzust, regisztrációt követően PayPal-on keresztül tudod megvásárolni. Amennyiben nem szeretnél regisztrálni, vagy nincs PayPal-od, akkor kérlek írj nekem ( balazs.vari@gmail.com ) és én elküldöm a kurzus közvetlen linkjét.
 Úton Önmagadhoz, azaz az önazonos, boldog élet alapja.  Mit is jelent valójában az önazonosság? Hogyan lehet valaki valóban boldog?  Hogyan engedhető el a folyamatos megfelelési kényszer? Ezekre és még sok más érdekes kérdésre igyekszünk megtalálni a válaszokat ebben a workshopban. Cél, hogy túlmisztifikálás mentesen valódi tudást és eszközöket kapj a téma kapcsán, melyek segítségével már tényleg csak rajtad múlhat a boldogságod.  

Kiknek szól?

Önismereti vonalon:
➡️ Neked szól, ha stabil és logikus, túlmisztifikálástól mentes tudást szeretnél a boldogság, önbizalom és önazonosság témakörében.
➡️ Neked szól, ha az életed nem áll másból, mint a folytonos megfelelésből és ezen már szeretnél túllépni, Önmagadat választva.
➡️ Neked szól, ha szeretnél tisztábban látni, hogy a Férfi és Női működés milyen szinten befolyásolja a boldogságra való törekvésed.

Segítői vonalon:
➡️ Neked szól, ha emberekkel foglalkozol és szeretnéd őket a boldogság, önazonosság és önbizalom témakörében támogatni.

Mire számíthatsz?

✅ Ez egy tömör információ bomba, amely akkor hoz eredményt, ha a megszerzett tudást mihamarabb gyakorlatba ülteted át.

✅ Ha a tudatosságod és eszköztárad szeretnéd fejleszteni, akkor garantálom, hogy olyan tudást sajátíthatsz itt el, ami hasznodra lesz, ha a saját utadat járod, vagy, ha segítőként tevékenykedsz.

❌Ha azt várod, hogy ez a workshop önmagában (beletett munka nélkül) megváltoztatja az életed, csalódni fogsz.

Részletek

Videó hossza : 1 óra 48 perc
Videó minősége: Zoom felvétel

💡 A videó megtekintése után lehetőséged van egy 15 perces online konzultációban feltenni a kurzus kapcsán felmerült kérdéseidet.
📧Ezen igényedet kérlek üzenet formájában jelezd felém, hogy időpontot egyeztethessünk.
Ismerd meg az előadót
Vári Balázs több mint 15 éve foglalkozik mások fejlesztésével. Kezdetben jógaoktatóként, később coachként találta meg azokat az eszközöket, melyekkel másokat szolgálhat. Rendszerlátó képessége segítségével képes feltárni a látható világ mögött húzódó erőket. Ezek megértésével és felhasználásával Te is visszanyerheted az életed felett az irányítást.
Created with