Változtatni akarsz? Változtass a szokásaidon!

Tudatos Szokások

⚠️ Vásárlás: A kurzust, regisztrációt követően PayPal-on keresztül tudod megvásárolni. Amennyiben nem szeretnél regisztrálni, vagy nincs PayPal-od, akkor kérlek írj nekem ( balazs.vari@gmail.com ) és én elküldöm a kurzus közvetlen linkjét.

- A lélek kivételével a fizikai formád nem más, mint a szokásaid összessége. 💡
- Ha meg akarsz változni, a szokásaid megváltoztatása lesz a kulcs. 🗝️
- Akinek nem tudatos és építő szokásai vannak, az is a szokásai alapján él, csak sodródva és talán bomlasztó szokásokkal.
- A sikered, boldogságod, egészséged, stb., mind annak függvénye, hogy ezeknek megfelelő szokásokat vezetsz-e be az életedben.
- A workshop folyamán a szokások témakörét járjuk alaposan körbe, hogy teljes és tiszta rálátásod legyen erre a témára, hogy ezzel a tudatossággal és ezen eszközökkel visszanyerd az életed felett az irányítást.

Nézz bele most ingyen! 👇

Write your awesome label here.

Kiknek szól?

Önismereti vonalon:
➡️ Neked szól, ha stabil és logikus, túlmisztifikálástól mentes tudást és eszközöket szeretnél a szokások kialakítása témakörében.
➡️ Neked szól, ha azt érzed, hogy csak sodródsz és nem tudsz változtatni a körülményeiden.
➡️ Neked szól, ha szeretnél végre a tettek mezejére lépni és lépésről lépésre megvalósítani az álmaid.
Segítői vonalon:
➡️ Neked szól, ha emberekkel foglalkozol és szeretnéd őket a megfelelő tudatossággal és ezköztárral támogatni a változás útján.

Mire számíthatsz?

✅ Ez egy tömör információ bomba, amely akkor hoz eredményt, ha a megszerzett tudást mihamarabb gyakorlatba ülteted át.
✅ Ha a tudatosságod és eszköztárad szeretnéd fejleszteni, akkor garantálom, hogy olyan tudást sajátíthatsz itt el, ami hasznodra lesz, ha a saját utadat járod, vagy, ha segítőként tevékenykedsz.
❌Ha azt várod, hogy ez a workshop önmagában (beletett munka nélkül) megváltoztatja az életed, csalódni fogsz.

Részletek

Videó hossza : 2 óra 16 perc
Videó minősége: Zoom felvétel

💡 A videó megtekintése után lehetőséged van egy 15 perces online konzultációban feltenni a kurzus kapcsán felmerült kérdéseidet.
📧Ezen igényedet kérlek üzenet formájában jelezd felém, hogy időpontot egyeztethessünk.
ISMERD MEG AZ ELŐADÓT
Vári Balázs több mint 15 éve foglalkozik mások fejlesztésével. Kezdetben jógaoktatóként, később coachként találta meg azokat az eszközöket, melyekkel másokat szolgálhat. Rendszerlátó képessége segítségével képes feltárni a látható világ mögött húzódó erőket. Ezek megértésével és felhasználásával Te is visszanyerheted az életed felett az irányítást.
Created with