Engedd magad elvarázsolni!

Modernkori Mágia Alapjai 🧙‍♂️

⚠️ Vásárlás: A kurzust, regisztrációt követően PayPal-on keresztül tudod megvásárolni. Amennyiben nem szeretnél regisztrálni, vagy nincs PayPal-od, akkor kérlek írj nekem ( balazs.vari@gmail.com ) és én elküldöm a kurzus közvetlen linkjét.
Fedezd fel a mágia misztikus világát és tanuld meg tudatosan használni a természetfeletti erőket és energiákat a céljaid elérésére! 💫✨

A tudomány fejlődésével egyre többet tudunk azon különleges erőforrásokról, amelyek korábban varázslatnak tűnhettek. Most itt az ideje, hogy megismerd és kiaknázd ezeket a lehetőségeket tudatosan és hatékonyan.

Ne tévesszen meg a mágia szó - ez nem csak egy misztikus képzeletbeli világ. Valójában mindannyian használjuk ezeket az erőket mindennapi életünkben, de a tudatosságunknak köszönhetően még hatékonyabban és szándékainknak megfelelően alkalmazhatjuk őket.

Ez a kurzus lehetőséget kínál számodra, hogy megnyisd a tudatodat azokra a dimenziókra, amelyek eddig talán rejtve maradtak előtted. Olyan, mintha eddig csak egy kezeddel éltél volna, most pedig felfedezed, hogy van egy másik is, amely könnyedén segít a célok elérésében.

A Modernkori Mágia Alapjai kurzus során a teljes képet mutatom be számodra arról, mit jelent ma a mágia fogalma. 
Gyakorlati eszközöket adok a kezedbe, amelyeket az idők során sikeres emberek már használtak, különböző értelmezésekkel, de mindig eredményesen.

Nekem az a célom, hogy a kurzus során átlátható, hasznos és gyakorlatias tudást kapj, és elkerüljük a felesleges misztifikálást vagy homályos információkat. Itt nem lesz mellébeszélés vagy bullshit, csak hasznos és valódi ismeretek, amelyeket azonnal alkalmazhatsz az életedben.

Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a modern mágia erejét és varázslatát, amely segíthet neked az álmaid valóra váltásában és a boldogabb, teljesebb élet elérésében! 🧙‍♂️✨

Kiknek szól?

➡️ Neked szól, ha stabil, logikus, túlmisztifikálástól mentes ismereteket és eszközöket szeretnél a Mágia, Analógia tan, Hermetika, Alkímia témakörében.
➡️ Neked szól, ha úgy érzed, hogy van több is a világon, mint amit az 5 érzékszerveddel észlelhetsz.
➡️ Neked szól, ha már változtatnál az életeden és nem csak a fizikai térben szeretnéd ezt megkezdeni.

Mire számíthatsz?

✅ Ez egy tömör információ bomba, amely akkor hoz eredményt, ha a megszerzett tudást mihamarabb gyakorlatba ülteted át.

✅ Ha a tudatosságod és eszköztárad szeretnéd fejleszteni, akkor garantálom, hogy olyan tudást sajátíthatsz itt el, ami hasznodra lesz, ha a saját utadat járod, vagy, ha segítőként tevékenykedsz.

❌Ha azt várod, hogy ez a kurzus önmagában (beletett munka nélkül) megváltoztatja az életed, csalódni fogsz.

Részletek

Videó hossza : 2 óra 10 perc
Videó minősége: Zoom felvétel

💡 A videó megtekintése után lehetőséged van egy 15 perces online konzultációban feltenni a kurzus kapcsán felmerült kérdéseidet.
📧Ezen igényedet kérlek üzenet formájában jelezd felém, hogy időpontot egyeztethessünk.
Ismerd meg az előadót
Vári Balázs több mint 15 éve foglalkozik mások fejlesztésével. Kezdetben jógaoktatóként, később coachként találta meg azokat az eszközöket, melyekkel másokat szolgálhat. Rendszerlátó képessége segítségével képes feltárni a látható világ mögött húzódó erőket. Ezek megértésével és felhasználásával Te is visszanyerheted az életed felett az irányítást.
Created with