Kezdj bele még ma!

Kapcsolatok Mindenek Felett ūü§Ě

Transzform√°ld a kapcsolataid egy magasabb szintre!
‚ö†ÔłŹ V√°s√°rl√°s: A kurzust, regisztr√°ci√≥t k√∂vetŇĎen PayPal-on kereszt√ľl tudod megv√°s√°rolni. Amennyiben nem szeretn√©l regisztr√°lni, vagy nincs PayPal-od, akkor k√©rlek √≠rj nekem ( balazs.vari@gmail.com ) √©s √©n elk√ľld√∂m a kurzus k√∂zvetlen linkj√©t.
Write your awesome label here.
Empty space, drag to resize
Minden probl√©ma, kapcsolati probl√©ma ‚Ěē
Megtanulni j√≥l kapcsol√≥dni, vagy mŇĪk√∂dtetni egy kapcsolatot √©ppen ez√©rt l√©tfontoss√°g√ļ dolog, f√ľggetlen√ľl a kapcsolat term√©szet√©tŇĎl.
Az eg√©sz √©let√ľnket √°tsz√∂vik a kapcsolatok. N√©lk√ľl√ľk m√©g meghat√°rozni sem tudjuk igaz√°n √∂nmagunkat.
Sz√ľlet√©s√ľnk elŇĎtt m√°r kapcsol√≥dunk √©s eg√©sz √©let√ľnk√∂n √°t a hal√°lunkig ez az, ami legink√°bb befoly√°solja j√≥ll√©t√ľnket. 
Valójában nem tudsz nem kapcsolódni, de azt megteheted, hogy nem kapcsolódsz tudatosan, így lemondva a szabadságról és átadva másoknak az irányítást.

√Črtsd meg a kapcsolatok kialakul√°s√°nak h√°tter√©t √©s hozz l√©tre Te is √©rt√©kes kapcsol√≥d√°sokat a saj√°t √©letedben, imm√°r sokkal tudatosabban.
Munka, p√°rkapcsolat, bar√°ti kapcsol√≥d√°sok, vagy √©ppen az √∂nmagunkkal val√≥ kapcsolatunk eredm√©nyess√©ge azon fog m√ļlni, hogy mennyire vagyunk tudatosak ezen a t√©ren. ūü߆
L√©pj a kapcsolataidban egy magasabb szintre √©s vedd kezedbe az √©leted ir√°ny√≠t√°s√°t. ūüĒĎ
Ezen a kurzuson elsaj√°t√≠thatod a kapcsol√≥d√°s ‚ÄĚanat√≥mi√°j√°t‚ÄĚ √©s egy √ļj gondolkod√°sm√≥ddal √°llhatsz neki a val√≥s√°god √ļjra√≠r√°s√°nak. ūüĖčÔłŹ

Kiknek szól?

√Ėnismereti vonalon:

‚ě°ÔłŹ Neked sz√≥l, ha szeretn√©d jav√≠tani a kapcsolataid minŇĎs√©g√©t √©s ez √°ltal √©letsz√≠nvonaladat.

‚ě°ÔłŹ Neked sz√≥l, ha szeretn√©d meg√©rteni, hogy mitŇĎl fejlŇĎdik, vagy √©ppen hanyatlik egy kapcsolat.

‚ě°ÔłŹ Neked sz√≥l, ha egy magasabb szintre szeretn√©l l√©pni az √©letedben √©s ehhez keresed az utat √©s az eszk√∂z√∂ket.

Seg√≠tŇĎi vonalon:

‚ě°ÔłŹ Neked sz√≥l, ha emberekkel foglalkozol √©s szeretn√©d fejleszteni a kapcsol√≥d√°said minŇĎs√©g√©t √©s ez √°ltal eredm√©nyeid. (Hi√°ba vagy j√≥ szakember, ha nem megy √°t az √ľzenet, mert nem tudsz kapcsolatot teremteni.)

‚ě°ÔłŹ Neked sz√≥l, ha szeretn√©l egy olyan eszk√∂zt√°rral rendelkezni, amivel √ľgyfeleidnek is seg√≠thetsz kapcsolataik magasabb szintre emel√©s√©ben.

Mire számíthatsz?

Mi ez, √©s mi nem ez‚Ěď
‚úÖ Ez egy t√∂m√∂r inform√°ci√≥ bomba, amely akkor hoz eredm√©nyt, ha a megszerzett tud√°st mihamarabb gyakorlatba √ľlteted √°t.

‚ĚĆ Ha azt v√°rod, hogy ez a kurzus √∂nmag√°ban (beletett munka n√©lk√ľl) megv√°ltoztatja az √©leted, csal√≥dni fogsz.

‚úÖ Ha a tudatoss√°god √©s eszk√∂zt√°rad szeretn√©d fejleszteni, akkor garant√°lom, hogy olyan tud√°st saj√°t√≠thatsz itt el, ami hasznodra lesz, ha a saj√°t utadat j√°rod, vagy, ha seg√≠tŇĎk√©nt tev√©kenykedsz.

Részletek

Vide√≥ hossza : 2 √≥ra 10 perc
Vide√≥ minŇĎs√©ge: Zoom felv√©tel

ūüí° A vide√≥ megtekint√©se ut√°n lehetŇĎs√©ged van egy 15 perces online konzult√°ci√≥ban feltenni a kurzus kapcs√°n felmer√ľlt k√©rd√©seidet.
ūüďßEzen ig√©nyedet k√©rlek √ľzenet form√°j√°ban jelezd fel√©m, hogy idŇĎpontot egyeztethess√ľnk.
ISMERD MEG AZ ELŇźAD√ďT
V√°ri Bal√°zs t√∂bb mint 15 √©ve foglalkozik m√°sok fejleszt√©s√©vel. Kezdetben j√≥gaoktat√≥k√©nt, k√©sŇĎbb coachk√©nt tal√°lta meg azokat az eszk√∂z√∂ket, melyekkel m√°sokat szolg√°lhat. Rendszerl√°t√≥ k√©pess√©ge seg√≠ts√©g√©vel k√©pes felt√°rni a l√°that√≥ vil√°g m√∂g√∂tt h√ļz√≥d√≥ erŇĎket. Ezek meg√©rt√©s√©vel √©s felhaszn√°l√°s√°val Te is visszanyerheted az √©leted felett az ir√°ny√≠t√°st.
Created with