Kezdj bele még ma!

Hogyan Coachold Önmagad?

Úton az Önfejlesztés felé, a kellő tudással felvértezve! 🧠
⚠️ Vásárlás: A kurzust, regisztrációt követően PayPal-on keresztül tudod megvásárolni. Amennyiben nem szeretnél regisztrálni, vagy nincs PayPal-od, akkor kérlek írj nekem ( balazs.vari@gmail.com ) és én elküldöm a kurzus közvetlen linkjét.
Write your awesome label here.


Nyerd vissza az irányítást az életed fölött! A tudatos önfejlesztés megjelenése egy ember életében mindig meghatározó pont. Kezdetben a külvilágot akarjuk megváltoztatni, de idővel ráébredünk, hogy nekünk kell változnunk. 🌌

Minden létező a maga szintjén a szabadságra törekszik. Ez a szabadság úgy érhető el, ha megismerjük a saját és környezetünk működését, megtanuljuk használni a rendelkezésünkre álló eszközöket és megtalálva a hajtóerőnket elkezdünk cselekedni. ⚙️

Egy olyan változásra hívlak most, amit Te magad tudsz eszközölni a saját életedben azzal a megnövekedett tudatossággal és eszköztárral, amit ezen a kurzuson sajátíthatsz el.Úgy gondolom, hogy bárhol is tartasz az utadon, biztos, hogy egy használati útmutató önmagadhoz és egy térkép a céljaidhoz, előnyödre válik majd. 🧭

Kiknek szól?

Önismereti vonalon:
➡️ Neked szól, ha stabil, logikus és bullshit mentes tudást és jól bevált eszközöket szeretnél az önfejlesztés világában.

➡️ Neked szól, ha szeretnéd jobban megérteni saját és környezeted működését.
➡️ Neked szól, ha egy magasabb szintre szeretnél lépni az életedben és ehhez keresed az utat és az eszközöket.

Segítői vonalon:
➡️ Neked szól, ha emberekkel foglalkozol és szeretnéd bővíteni az eszköztáradat, hogy még hatékonyabban segíthess másoknak.
➡️ Neked szól, ha hasznos modelleket és tudást szeretnél, hogy jobban megértsd, hogy hogyan működnek az emberek és mi az, ami hajtja őket.

Mire számíthatsz?

✅ Ez egy tömör információ bomba, amely akkor hoz eredményt, ha a megszerzett tudást mihamarabb gyakorlatba ülteted át.

❌Ha azt várod, hogy ez a kurzus önmagában (beletett munka nélkül) megváltoztatja az életed, csalódni fogsz.

✅ Ha a tudatosságod és eszköztárad szeretnéd fejleszteni, akkor garantálom, hogy olyan tudást sajátíthatsz itt el, ami hasznodra lesz, ha a saját utadat járod, vagy, ha segítőként tevékenykedsz.

Részletek

Videó hossza : 2 óra 9 perc
Videó minősége: Zoom felvétel

💡 A videó megtekintése után lehetőséged van egy 15 perces online konzultációban feltenni a kurzus kapcsán felmerült kérdéseidet.
📧Ezen igényedet kérlek üzenet formájában jelezd felém, hogy időpontot egyeztethessünk.
ISMERD MEG AZ ELŐADÓT
Vári Balázs több mint 15 éve foglalkozik mások fejlesztésével. Kezdetben jógaoktatóként, később coachként találta meg azokat az eszközöket, melyekkel másokat szolgálhat. Rendszerlátó képessége segítségével képes feltárni a látható világ mögött húzódó erőket. Ezek megértésével és felhasználásával Te is visszanyerheted az életed felett az irányítást.
Created with