Kezdj bele még ma!

Férfi-Nő Egyensúly ☯️

⚠️ Vásárlás: A kurzust, regisztrációt követően PayPal-on keresztül tudod megvásárolni. Amennyiben nem szeretnél regisztrálni, vagy nincs PayPal-od, akkor kérlek írj nekem ( balazs.vari@gmail.com ) és én elküldöm a kurzus közvetlen linkjét.
☯️ Az igaz Férfivé és Nővé válás talán soha nem volt olyan nehéz, mint most, a megfelelő példák és közösségek hiányában...

A nők nem élik csodálatos képességeiket, mert versengésre kényszeríti őket a környezet, a férfiak pedig eltávolodtak az erejüktől, mikor jófiúként megtagadták a mélyen, sötétben szunnyadó, vad énjüket.
A bennünk lévő Férfi és Női energiák egyensúlya nem csak a kapcsolataink dinamikáját határozzák meg, hanem az egyéni szinten megélt, kiteljesedett életnek is az alapját képezik. Ezen minőségek ismeretének hiányában vakon botorkálunk az önfejlesztés, vagy éppen a párkapcsolatok útvesztőiben.


Ennek a programnak az a célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az igazi Férfit és az igazi Nőt...
☀️ nagyobb megértést ad a férfiasság és nőiesség témájában
☀️ kiegyensúlyozottabb megélést hoz a saját nemiségedben
☀️ eligazít a párkapcsolatok útvesztőjében.
Egységet egyedül is képviselhetsz, ha megtalálod az önazonosságot, melyhez elsődlegesen a nemiségeden keresztüli út vezet. Első körben a saját nemed beélésé, majd pedig a benned is jelenlevő másik oldal megélése lesz az, mely segít a kapcsolódásban.

Kiknek szól?

Önismereti vonalon:
➡️ Neked szól, ha stabil, logikus, túlmisztifikálástól mentes tudást és eszközöket szeretnél a Férfi, Női minőségek témakörében.
➡️ Neked szól, ha úgy érzed, hogy a Férfiasságod, Nőiességed tiszta megélése még akadályokba ütközik.
➡️ Neked szól, ha a párkapcsolatok útvesztőjében ragadtál és a kiutat magadban keresed.

Segítői vonalon:
➡️ Neked szól, ha emberekkel foglalkozol és szeretnél egy olyan megértést elsajátítani, ami ezt a központi témát teszi tisztába és amivel valóban könnyebbé teheted az ügyfeleid életét is.
➡️ Neked szól, ha szülőként tudatosabban szeretnéd képviselni az Apai, vagy Anyai szerepedet.

Mire számíthatsz?

✅ Ez egy tömör információ bomba, amely akkor hoz eredményt, ha a megszerzett tudást mihamarabb gyakorlatba ülteted át.

✅ Ha a tudatosságod és eszköztárad szeretnéd fejleszteni, akkor garantálom, hogy olyan tudást sajátíthatsz itt el, ami hasznodra lesz, ha a saját utadat járod, vagy, ha segítőként, szülőként tevékenykedsz.

❌Ha azt várod, hogy ez a workshop önmagában (beletett munka nélkül) megváltoztatja az életed, csalódni fogsz.

Részletek

Videó hossza : 2 óra 10 perc
Videó minősége: Zoom felvétel

💡 A videó megtekintése után lehetőséged van egy 15 perces online konzultációban feltenni a kurzus kapcsán felmerült kérdéseidet.
📧Ezen igényedet kérlek üzenet formájában jelezd felém, hogy időpontot egyeztethessünk.
Ismerd meg az előadót
Vári Balázs több mint 15 éve foglalkozik mások fejlesztésével. Kezdetben jógaoktatóként, később coachként találta meg azokat az eszközöket, melyekkel másokat szolgálhat. Rendszerlátó képessége segítségével képes feltárni a látható világ mögött húzódó erőket. Ezek megértésével és felhasználásával Te is visszanyerheted az életed felett az irányítást.
Created with