⚠️ Vásárlás: A kurzust, regisztrációt követően PayPal-on keresztül tudod megvásárolni. Amennyiben nem szeretnél regisztrálni, vagy nincs PayPal-od, akkor kérlek írj nekem ( balazs.vari@gmail.com ) és én elküldöm a kurzus közvetlen linkjét.
Ne halogass tovább! 

Ébreszd Fel a Tüzet 🔥

🚀 Gyújtsd be a rakétákat és állj végre bele abba, amit régóta halogatsz. Legyen bármi is a témád, a tűzre mindenhol szükséged lesz! 🔥Tűz / Cselekvő erő / Hajlandóság… csak, hogy párat említsek a témánk analógiáiból. Az élet maga a változás, melyhez elengedhetetlen ez az energia. Ennek megébresztése és átadásának hogyanja lesz a fő témánk.

Kiknek szól?

Önismereti vonalon:
➡️ Neked szól, ha képes vagy felelősséget vállalni az életedben és már nem áldozatként tekintesz magadra.
➡️ Neked szól, ha stabil és logikus, túlmisztifikálástól mentes alapokat szeretnél az önismeret/önfejlesztés témakörében.
➡️ Neked szól, ha úgy érzed nincs elég motivációd, vagy nem találod az életben azt amiért érdemes reggelente felkelned és megélni a legjobb formád.
Segítői vonalon:
➡️ Neked szól, ha emberekkel foglalkozol és tisztában vagy azzal, hogy a valódi eredményekhez cselekvés kell, amihez pedig fel kell ébresztened a tüzet az ügyfeleidben.
➡️ Neked szól, ha vezető vagy és a benned lévő cselekvő erőt nem tudod még átragasztani a beosztottjaidra.

Mire számíthatsz?

✅ Ez egy tömör információ bomba, amely akkor hoz eredményt, ha a megszerzett tudást mihamarabb gyakorlatba ülteted át.

✅ Ha a tudatosságod és eszköztárad szeretnéd fejleszteni, akkor garantálom, hogy olyan tudást sajátíthatsz itt el, ami hasznodra lesz, ha a saját utadat járod, vagy, ha segítőként tevékenykedsz.

❌Ha azt várod, hogy ez a workshop önmagában (beletett munka nélkül) megváltoztatja az életed, csalódni fogsz.

Részletek

Videó hossza : 1 óra 35 perc
Videó minősége: Zoom felvétel

💡 A videó megtekintése után lehetőséged van egy 15 perces online konzultációban feltenni a kurzus kapcsán felmerült kérdéseidet.
📧Ezen igényedet kérlek üzenet formájában jelezd felém, hogy időpontot egyeztethessünk.
Ismerd meg az előadót
Vári Balázs több mint 15 éve foglalkozik mások fejlesztésével. Kezdetben jógaoktatóként, később coachként találta meg azokat az eszközöket, melyekkel másokat szolgálhat. Rendszerlátó képessége segítségével képes feltárni a látható világ mögött húzódó erőket. Ezek megértésével és felhasználásával Te is visszanyerheted az életed felett az irányítást.
Created with