Lépj a következő szintre!

Biztonságban Falak Nélkül 🧱

⚠️ Vásárlás: A kurzust, regisztrációt követően PayPal-on keresztül tudod megvásárolni. Amennyiben nem szeretnél regisztrálni, vagy nincs PayPal-od, akkor kérlek írj nekem ( balazs.vari@gmail.com ) és én elküldöm a kurzus közvetlen linkjét.
💬Igyekszem nyitott lenni, de azt érzem, hogy folyamatosan kihasználnak…  
💬Azt gondolom nagyjából biztonságban vagyok, de már nem érzek semmit…
💬Folyamatosan ugyanazokat a típusú férfiakat/nőket vonzom be, nem sikerül változtatnom…

Gyakran felmerülő problémák ezek. Hogyan tudjuk elérni azt az állapotot, amiben egyre nyitottabbak vagyunk, de ezt nem egy gyermeki naivitással tesszük?

Egyre gyakoribb sajnos, hogy olyan hatalmas falakat húzunk magunk köré a védekezés jegyében, hogy közben teljesen elfogy az életterünk és a magány, a szürkeség teljesen felemészt minket belülről. 🧱
Akik pedig leengedik a falaikat és kimerészkednek, azokat olyan sérülések érik, amik hatására az eddigieknél is nagyobb falakat húznak fel.

⭐ De ennek nem kell így lennie…
Vezet egy út az önazonosabb és biztonságosabb létezéshez, amiben a nyitás, mint női minőség és a tudatosság, mint férfi minőség együtt teremtik meg azt a működést, amiben nem kell választanod a biztonság, vagy a boldogság között.


🧭 Ezen a kurzuson teljes képet kapsz, hogy lásd milyen erők hatnak rád és pontosan mit kel tenned ahhoz, hogy a fentieken változtass.

Ha Te nem teszel magadért, senki nem fog megmenteni… Légy a saját hősöd és ne várj tovább a megmentésre! 🦸

Itt az alkalom, hogy megtörd az eddigi mintát. 🔨

Kiknek szól?

➡️ Neked szól, ha azt tapasztalod, hogy érzéketlenné váltál a nagy védekezésben.
➡️ Neked szól, ha  úgy érzed nyitott vagy, de folyamatosan kihasználnak.
➡️ Neked szól, ha azt tapasztalod, hogy folyamatosan ugyanazokat a típusú férfiakat/nőket/helyzeteket vonzod be, és nem sikerül változtatnod.

Mire számíthatsz?

✅ Ez egy tömör információ bomba, amely akkor hoz eredményt, ha a megszerzett tudást mihamarabb gyakorlatba ülteted át.

✅ Ha a tudatosságod és eszköztárad szeretnéd fejleszteni, akkor garantálom, hogy olyan tudást sajátíthatsz itt el, ami hasznodra lesz, ha a saját utadat járod, vagy, ha segítőként tevékenykedsz.

❌Ha azt várod, hogy ez a kurzus önmagában (beletett munka nélkül) megváltoztatja az életed, csalódni fogsz.

Részletek

Videó hossza : 1 óra 54 perc
Videó minősége: Zoom felvétel

💡 A videó megtekintése után lehetőséged van egy 15 perces online konzultációban feltenni a kurzus kapcsán felmerült kérdéseidet.
📧Ezen igényedet kérlek üzenet formájában jelezd felém, hogy időpontot egyeztethessünk.
Ismerd meg az előadót
Vári Balázs több mint 15 éve foglalkozik mások fejlesztésével. Kezdetben jógaoktatóként, később coachként találta meg azokat az eszközöket, melyekkel másokat szolgálhat. Rendszerlátó képessége segítségével képes feltárni a látható világ mögött húzódó erőket. Ezek megértésével és felhasználásával Te is visszanyerheted az életed felett az irányítást.
Created with