Csoportos folyamatok 

A kis létszámú csoportos folyamatok előnye, hogy a kívánt tudást egy kedvezőbb áron sajátíthatod el, plusz mivel nem jársz egyedül az úton, így mások kihívásai által is fejlődhetsz.

A csoport:
A csoportos folyamatok kis létszámúak (4-6 fő), hogy mindenkire kellő figyelmet energiát tudjak fordítani. Tapasztalatom alapján egymás kihívásaiból is rengeteget tanulhatunk, így az egyéni úthoz képest nagy előny az, hogy olyan dolgokra is ráláthatunk, melyekre egymagunk nem, vagy csak később lettünk volna képesek. Az egyének sikerei a többiekre is inspirálóan hatnak, így a tűz életben tartása lényegesen könnyebb.

Folyamatok és jelentkezés:
Csoportos folyamatok általában önismereti, vagy vállalkozás fejlesztési témákban indulnak.
Aktuális csoport indulásról mindig tájékoztatót teszek ki a kezdő lapra, illetve részletes leírást küldök a hírlevél feliratkozóknak. Amennyiben nem látsz éppen aktuális csoportot, de mégis ilyenhez szeretnél csatlakozni, kérlek ezt írásban jelezd nekem, mert legtöbbször az igényeknek megfelelően indulnak a csoportok.
Fontos, hogy a csoportos folyamatra való jelentkezés még önmagában nem jár semmilyen kötelezettséggel.
A jelentkezést követően egy négyszemközti beszélgetésre egyeztetünk majd időpontot. Itt a célunk eldönteni, hogy a csoport összetétele és témája az e, ami Téged a leginkább szolgál és amivel Te is a csoport fejlődésére lehetsz. Ez a beszélgetés ingyenes, díjtalan és körülbelül 1-2 órát vesz igénybe.
Created with